Drob de miel din Bihor

de Sidy in Oaie, 30 Aug 2010 | 13560 vizualizari

COMENTARII (18)

Julie 1

30.08.2010, 08:47

Tot asa se face si la Buzau. Noi insa nu mancam miel si facem din maruntaie de pasare Cred ca am sa postez si eu reteta ca o am pe blog.

Bucataras Medi 1

30.08.2010, 08:53

ce-mi place..............

rivka 1

30.08.2010, 08:59

fff mult imi place drobul

mena29 1

30.08.2010, 09:16

Si mie-mi place mult drobul

nadina73 1

30.08.2010, 14:52

am ajuns si eu ,sper ca nu au papat tot fetele

Sidy 1

30.08.2010, 17:42

Nadina vino ca mai este ! Va servesc cu placere fetele mele...

ana 1

31.08.2010, 07:52

Ce bine arata,noi fierbem maruntaiele in rest acelasi procedeu!

Corinuta 1

31.08.2010, 23:34

Daca-i din Bihor, sigur e bun!

diaconta 1

20.04.2011, 00:16

foarte bun

kukibella 1

20.04.2011, 09:34

Lau 1

20.04.2011, 10:39

Dya Daniela Andrei 1

20.04.2011, 10:39

Arata bine! Insa eu nu prea mananc carne de miel/oaie,,, drept urmare voi pregati drob cu ficat si pipote de porc

mihaelar63 1

20.04.2011, 16:11

Gustos
Dya ma intreb cum sunt pipotele de porc

aziz 1

20.04.2011, 18:38

dya pipote de porc mai mama mai?ai uitat de tine cind ai vz drobul asta minunat asa-i?! delicios Sidy

mirela0911 1

20.04.2011, 21:43

Bun drob

Mihaela11_jo 1

21.04.2011, 07:26

Delicios si apetisant

Panacris 1

03.05.2013, 14:50

iry-gabriela 1

04.04.2015, 11:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la punga