Drob de pui

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2013 | 11869 vizualizari

 

Reteta aceasta am facut-o pentru Pasti,insa nu am avut timp sa o postez pana acum desi este un preparat care se pregateste rapid,dar la fel de repede dispare si din farfurie :) .
Este o reteta care se potriveste perfect pentru dieta Dukan.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 6 oua de prepelita,fierte
  • 4 oua crude (de gaina)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • sare,piper
  • usturoi verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Tocam verdeturile. Ficatul de pui il punem la fiert in apa fara sare. Il lasam la racit dupa care il taiem cubulete. Batem ouale crude pe care le amestecam cu ficatul de pui, verdeturile, sare si piper dupa gust. Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Pe mijloc, pe lung asezam ouale fierte de prepelita si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute, pana se leaga drobul.

Il lasam la racit dupa care il putem servi.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui