Conopida cu ou

de aziz in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2011 | 3025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita 300-400 gr
  • o ceapa
  • usturoi
  • 4 oua
  • sare piper
  • supa instant
  • o lingura curcum
  • o mina patrunjel verde
  • un vf de lingura nucusoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ou:

se pun buchetelele de conopida la fiert cu supa instant si putin suc de lamaie o lingura,sare dupa gust.se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul.adaugam conopida taiata marunt.condimentam dupa gust.ouale l-e batem cu putina sare si adaugam peste conopida amestecam bine ,pina se incheaga oul si presaram patrunjelul taiat marunt.poate fu garnitura perfecta pt orice fel de carne.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

ionix 1

23.02.2011, 17:51

Cred că este bună!

aziz 1

23.02.2011, 18:07

ionelo, tu ori te-ai cumintit de tot ori nush ce sa zic.... esti spargatoare de gasca bei ,de-o vreme

ionix 1

23.02.2011, 18:10

Mona, nu m-am cuminţit. Am destul de mult de muncă şi atunci când intru nu prea am timp să stau. Şi de aia sunt scurtă-n vorbe Te pupăcesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat