Conopida cu ou

de aziz in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2011 | 2759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita 300-400 gr
  • o ceapa
  • usturoi
  • 4 oua
  • sare piper
  • supa instant
  • o lingura curcum
  • o mina patrunjel verde
  • un vf de lingura nucusoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ou:

se pun buchetelele de conopida la fiert cu supa instant si putin suc de lamaie o lingura,sare dupa gust.se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul.adaugam conopida taiata marunt.condimentam dupa gust.ouale l-e batem cu putina sare si adaugam peste conopida amestecam bine ,pina se incheaga oul si presaram patrunjelul taiat marunt.poate fu garnitura perfecta pt orice fel de carne.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

ionix 1

23.02.2011, 17:51

Cred că este bună!

aziz 1

23.02.2011, 18:07

ionelo, tu ori te-ai cumintit de tot ori nush ce sa zic.... esti spargatoare de gasca bei ,de-o vreme

ionix 1

23.02.2011, 18:10

Mona, nu m-am cuminţit. Am destul de mult de muncă şi atunci când intru nu prea am timp să stau. Şi de aia sunt scurtă-n vorbe Te pupăcesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor