Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei

de oanapl in Curcan, 18 Apr 2017 | 5388 vizualizari

COMENTARII (21)

Rahela Velicu 1

18.04.2017, 17:50

Gustos tare!

Bya Ralu 1

18.04.2017, 18:06

bun

MotanLaOale 1

18.04.2017, 18:46

CameliaR 1

18.04.2017, 18:49

madi_marin 1

18.04.2017, 19:05

arata foarte bine si sigur e si foarte bun

Ina 1

18.04.2017, 19:15

foarte bine arata

Bucataras Medi 1

18.04.2017, 19:36

Bun.

Ancutsa 1

18.04.2017, 20:35

Tare bun!

Lau 1

18.04.2017, 20:56

oanapl 1

18.04.2017, 23:32

Va multumesc de aprecieri! Chiar a fost delicios!

miki_a 1

19.04.2017, 00:05

Dilema mea: carne de pui sau de curcan?....sau mai bine zis pasare !

-Licurici- 1

19.04.2017, 08:05

Dulciuri cu Georgiana 1

19.04.2017, 08:15

Super !

dantes 1

19.04.2017, 14:00

Bun!

oanapl 1

19.04.2017, 14:49

@miki_a De curcan a fost la mine. Viteza, bat-o vina!

oanapl 1

19.04.2017, 14:50

Va multumesc!

Rocsi 1

19.04.2017, 20:10

Ce fain!

kytz 1

20.04.2017, 11:38

Numai bunătăți.....nici nu mai știu ce să aleg....

oanapl 1

25.04.2017, 13:06

Va multumesc!

gabriela1960 1

25.07.2017, 15:24

Nu se pune si faina?

oanapl 1

25.07.2017, 18:41

Eu nu am pus faina si s-a legat foarte bine Gabriela.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu orez la cuptor