Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei

de oanapl in Curcan, 18 Apr 2017 | 1518 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de curcan
  • 5 oua
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 1 lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g masline fara samburi, taiate
  • 1-2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei:

Speli carnea si o pui la fiert, in apa cu putina sare. Cand e fiarta, o lasi sa se racoreasca putin si o tai cubulete.
Speli ciupercile, le toci felii mici si le calesti intr-o tigaie cu putin ulei (1-2 linguri). Asezonezi ciupercile cu sare, piper si o lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina. Intr-o prima faza, ciupercile lasa foarte multa apa si le tii pe foc, amestecand din cand in cand, pana a scazut toata apa apoi le lasi sa se racoreasca.


Intre timp, pregatesti celelalte ingrediente: tai maslinele rondele si ardeiul cubulete.


Amesteci carnea cu ciupercile, maslinele si ardeiul si apoi, adaugi ouale batute cu putina sare si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.
Torni compozitia in tava unsa cu unt, presari pesmetul deasupra si apoi introduci tava in cuptorul preincalzit (180ºC pentru cuptorul electric), timp de aproximativ 45 de minute.
Dupa ce s-a rumenit frumos, scoti din cuptor drobul si il lasi sa se racoreasca, apoi il tai felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

oanapl 1

25.04.2017, 13:06

Va multumesc!

gabriela1960 1

25.07.2017, 15:24

Nu se pune si faina?

oanapl 1

25.07.2017, 18:41

Eu nu am pus faina si s-a legat foarte bine Gabriela.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman