Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

de Rocsi in Curcan, 14 Sep 2012 | 1406 vizualizari

 

Asta e o idee pentru week-end!

 

INGREDIENTE

  • 15 ardei
  • 6-7 rosii mari de gradina
  • 350 gr kaizer
  • 750 gr carne tocata de curcan
  • 1 canita orez
  • 4 cepe mari
  • 2-3 morcori
  • 1 ardei kapia
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 3/4 cana ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer:

Ardeii ii spalam, le taiem capacul( pe care il pastram) si ii curatam de seminte. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. Morcovul il decojim, il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Ardeiul kapia il curatam de seminte si il dam pe razatoare.


Punem uleiul la incins. Adaugam ceapa si o inabusim 5 minute, apoi si morcovul. Incorporam pasta de tomate si mai lasam 2 minute pe foc.


Orezul il spalam in 2-3 ape, apoi il punem intr-un bol. Peste punem carnea, amestecul de morcov cu ceapa, kapia razuita. Verdeata o spalam si o tocam marunt. O punem in umplutura, condimentam cu sare, piper, putin cimbru uscat. Adaugam si oul, apoi cu o lingura de lemn amestecam compozitia.


Cu o lingurita umplem ardeii cu aceasta compozitie pregatita si le punem capacul la loc. Rosiile le spalam si le taiem felii rotunde. Asezam intr-o oala felii de rosii, cateva felii de kaizer, un fir de marar apoi ardei umpluti si tot asa pana terminam ardeii. Ultimul strat trebuie sa fie format din felii de rosii. Acoperim cu apa ardeii, punem un capac si ii bagam in cuptorul incins. Ii lasam pana sunt bine facuti.


Cand sunt gata ii scoatem sa se racoreasca putin, apoi servim. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Rocsi 1

17.09.2012, 13:21

Ce mult ma bucur ca i-ai pregatit si ti-au placut Red-rose

Toamna07 1

17.09.2012, 19:05

Grozava reteta!

Rocsi 1

17.09.2012, 19:37

Multumesc Adina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan