Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

de Rocsi in Curcan, 14 Sep 2012 | 1350 vizualizari

 

Asta e o idee pentru week-end!

 

INGREDIENTE

  • 15 ardei
  • 6-7 rosii mari de gradina
  • 350 gr kaizer
  • 750 gr carne tocata de curcan
  • 1 canita orez
  • 4 cepe mari
  • 2-3 morcori
  • 1 ardei kapia
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 3/4 cana ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer:

Ardeii ii spalam, le taiem capacul( pe care il pastram) si ii curatam de seminte. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. Morcovul il decojim, il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Ardeiul kapia il curatam de seminte si il dam pe razatoare.


Punem uleiul la incins. Adaugam ceapa si o inabusim 5 minute, apoi si morcovul. Incorporam pasta de tomate si mai lasam 2 minute pe foc.


Orezul il spalam in 2-3 ape, apoi il punem intr-un bol. Peste punem carnea, amestecul de morcov cu ceapa, kapia razuita. Verdeata o spalam si o tocam marunt. O punem in umplutura, condimentam cu sare, piper, putin cimbru uscat. Adaugam si oul, apoi cu o lingura de lemn amestecam compozitia.


Cu o lingurita umplem ardeii cu aceasta compozitie pregatita si le punem capacul la loc. Rosiile le spalam si le taiem felii rotunde. Asezam intr-o oala felii de rosii, cateva felii de kaizer, un fir de marar apoi ardei umpluti si tot asa pana terminam ardeii. Ultimul strat trebuie sa fie format din felii de rosii. Acoperim cu apa ardeii, punem un capac si ii bagam in cuptorul incins. Ii lasam pana sunt bine facuti.


Cand sunt gata ii scoatem sa se racoreasca putin, apoi servim. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

Rocsi 1

17.09.2012, 13:21

Ce mult ma bucur ca i-ai pregatit si ti-au placut Red-rose

Toamna07 1

17.09.2012, 19:05

Grozava reteta!

Rocsi 1

17.09.2012, 19:37

Multumesc Adina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!