Ciorba de cartofi cu carne de curcan

de Krystyan Trendy in Curcan, 18 Dec 2013 | 2712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • 50 g bulion
  • 350 ml bors
  • patrunjel
  • 300 g carne de curcan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de curcan:

Carnea de curcan se transeaza ,se spala cu apa rece,apoi se pune intr-o oala cu apa si sare la fiert.


Cand apa incepe sa clocoteasca,cu spumiera luam spuma de deasupra.


Cartofii se curata ,se spala cu apa rece ,se taie cuburi si se pun in oala.Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam langa carnea de curcan.


Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama .Amestecam bine si il adaugam atunci cand au fiert legumele si carnea.


Punem si borsul strecurat.


La sfarsit punem putina verdeata tocata si ciorba este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

18.12.2013, 14:12

tare buna

Krystyan Trendy 1

18.12.2013, 15:47

Va multumesc !

MonaMimi 1

18.12.2013, 16:18

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba saracului