Drob din piept de pui si ciuperci

de elena1988 in Pui, 18 Feb 2011 | 12671 vizualizari

 

Drobul iese foarte bun daca puneti usturoi verde si ceapa verde, eu negasind ceapa verde si usturoi verde, am pus ceapa uscata, a iesit bun si asa, mi-e imi place foarte mult drobul asa, nu imi place drobul din miel sau organe.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie de ciuperci
  • 2 legaturi de marar
  • condimente pentru drob de la fucks
  • 3 oua
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui si ciuperci:

Pieptul de pui il fierbem. Dupa ce l-am fiert il amestecam cu ciupercile din cutie, mararul tocat, ceapa tocata si ea si le dam prin masina de tocat, apoi amestecam cu plicul de condimente de drob. Adaugam ouale batute, asezam compozitia intr-o tava de yena si dam la cutor pana se rumeneste putin deasupra si in parti.

Este foarte bun  si se papa cu ridichi mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor