Dulceata de capsuni

de Valclaudia in Dulceata / Gem, 5 Iun 2013 | 2768 vizualizari

 

preferata copiilor... si nu numai ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 kg capsuni
  • 2 kg zahar
  • 2 plicuri de Gelfix
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni:

Curatam fructele de codite, le spalam cu grija sa nu se zdrobeasca (in doua ape), asezam fructele in cratita in care vom fierbe dulceata si le acoperim cu 1 1/2 kg zahar. Le lasam pana a doua zi sa-si lase siropul, punem cratita la foc potrivit pana incepe sa fiarba usor. Reducem apoi focul la minim. Cantitatea ramasa de zahar se amesteca cu praful din cele doua plicuri de Gelfix, se adauga peste dulceata, amestecam cu grija sa nu zdrobim fructele si din cand in cand adunam spuma formata cu o spumiera. Lasam sa fiarba incet cca 60 min si asa fierbinte umplem borcanele pe care le-am sterilizat in avans. Acoperim borcanele pana se racesc complet (pana a doua zi) si le depozitam apoi in camara.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

05.06.2013, 21:42

tare buna

Bya Ralu 1

05.06.2013, 21:44

buna dulceata

gaby_duceag 1

05.06.2013, 23:46

buna ,buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Căpșuni făcute dulceață/gem - Panacris