Dulceata de capsuni reteta

de Valclaudia in Dulceata / Gem, 5 Iun 2013 | 3427 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta preferata copiilor... si nu numai ;)

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 4 kg capsuni
  • 2 kg zahar
  • 2 plicuri de Gelfix
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta Curatam fructele de codite, le spalam cu grija sa nu se zdrobeasca (in doua ape), asezam fructele in cratita in care vom fierbe dulceata si le acoperim cu 1 1/2 kg zahar. Le lasam pana a doua zi sa-si lase siropul, punem cratita la foc potrivit pana incepe sa fiarba usor. Reducem apoi focul la minim. Cantitatea ramasa de zahar se amesteca cu praful din cele doua plicuri de Gelfix, se adauga peste dulceata, amestecam cu grija sa nu zdrobim fructele si din cand in cand adunam spuma formata cu o spumiera. Lasam sa fiarba incet cca 60 min si asa fierbinte umplem borcanele pe care le-am sterilizat in avans. Acoperim borcanele pana se racesc complet (pana a doua zi) si le depozitam apoi in camara.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

05.06.2013, 21:42

tare buna

Bya Ralu 1

05.06.2013, 21:44

buna dulceata

gaby_duceag 1

05.06.2013, 23:46

buna ,buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni