Dulceata de kaki

de adasev12 in Dulceata / Gem, 17 Dec 2011 | 6204 vizualizari

 

eu aceste fructe le consum ca atare, dar aveam cateva care s-au trecut putin si fiindca nu ma induram sa le las sa se strice nici sa le arunc, le-am pus de dulceata. sunt niste fructe foarte aromate si cu continut ridicat de vitamine, va invit sa le consumati cu incredere( fiind mai putin cunoscute aceste fructe, am postat si un articol despre ele, (vezi articolul Kaki)

am facut putina, nestiind ce gust va avea, , dar e foarte aromata si cred ca va merge la o prajiturica.

 

INGREDIENTE

  • 3 fructe de kaki ( fiecare fruct are in medie cam 200 g)
  • 300 g zahar
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1/2 lg-ita de mix condimente : scortisoara, cuisoare, ghimbir, nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de kaki:

Pe cei care nu cunosc aceste fructe ii invit sa vada articolul Kaki


Se spala si se curata fructele de coaja foarte subtire, se taie cubulete, li se scot samburii.,sunt putini si mari deci se aleg usor.,se adauga zaharul si se pun la foc .


Se fierbe ca orice dulceata. La sfarsit se adauga si condimentele si sucul de lamaie.


Se mai lasa asa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc.


Se pune calda in borcane si se lasa la racit apoi se da la camara.


Se foloseste ca atare sau la diferite prajituri, tarte etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de kaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

19.12.2011, 00:23

M-ai facut curioasa , musai trebuie sa le incerc

adasev12 1

19.12.2011, 08:25

marieta, mamaie...

adasev12 1

19.12.2011, 08:27

mihaela, o sa-ti placa. dar sa fie bine coapte, ca altfel au gust fad

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de agrise