Dulceata de capsuni

de ryta in Dulceata / Gem, 9 Iun 2014 | 1131 vizualizari

 

intotdeauna fac portie dubla si imi ies 7-8 borcanele de 400 g

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de capsuni
  • 1 kg de zahar
  • 500 ml apa
  • o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni:

Se curata capsunile si se spala.Separat se face un sirop din apa si zahar si se lasa la foc pana se topeste zaharul.Cand s-a topit zaharul se pun si capsunile si se lasa la foc mic.Dupa ce au fiert cca 1 ora jumatate se adauga lamaia taiata cubulete.Se mai fierbe inca o ora si se face testul ptr a vedea daca este gata fiarta dulceata si anume se ia cu lingura de lemn cateva picaturi din dulceata si se picura pe o farfurie si daca picaturile nu se preling atunci cand intorci farfuria este gata dulceata.Se opreste focul si se pune dulceata fierbinte in borcane, se pun capacele si se intorc borcanele cu capacele in jos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

09.06.2014, 20:36

Foarte buna!

ryta 1

09.06.2014, 21:05

multumesc

MotanLaOale 1

09.06.2014, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni