Dulceata de capsuni cu menta

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 24 Noi 2011 | 2738 vizualizari

 

Nu cred ca este cineva sa spuna ca nu-i place dulceata de capsuni .

 

INGREDIENTE

  • 5 kg capsuni
  • 3 kg zahar
  • 2 lamai zeama
  • 1 legatura menta proaspata
  • 2 aspirine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni cu menta:

Curatati capsunile de codite si le spalati cu jet de apa usor, ele fiind delicate .


Puneti fructele intr-o cratita adecvata [ de inox cu fund dublu ]si presarati cu 1 kg de zahar.


Dupa cateva ore puneti pe foc mic si colectati partea mai lichida care va deveni baza pentru sirop .


Continuati fierberea 30 min , apoi puneti restul de zahar amestecand intr-una sa nu se prinda de fund . puneti si legatura de menta prospata spalata .


Mai fierbeti 30 min dupa ce ati pus zaharul . La sfarsit adaugati zeama de lamaie si 2 aspirine pisate .Scoateti legatura de menta .


Introduceti delicioasa dulceata in borcane curate cu capac si o lasati sa leneveasca vreo 2 zile intr-un loc caldut acoperita bine .

 

TIPS-URI

1

Fructele proaspete si sanatoase sunt garantia succesului preparatului.

2

Faceti investitie intr-o oala de calitate care va va usura munca , nu veti avea surpriza ca dulceata voastra sa fie ,, afumata ''.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MIUTA 1

24.11.2011, 23:09

andreeaandreia18 1

24.05.2012, 12:38

eee..am gasit reteta pentru gem de capsuni!!! foarte bun!!

mihaelar63 1

07.06.2012, 10:27

Uraaa !!! am primit un telefon ca imi sosesc 3 ladite de capsuni cadou .Si eu care credeam ca am pierdut momentul cu capsunile anul acesta .
Vedeti ce inseamna sa fiii cuminte ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni