Dulceață de cireșe amare

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 28 Iun 2015 | 2346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg cireșe
  • 3 kg zahar
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de cireșe amare:

Cireșele se spală, se curăță de codite. 

Într-o cratiță se pune un strat de cireșe, unul de zahar pana ce se termina.

Se lasa peste noapte. 

A doua zi se pun la fiert, la foc mediu spre mic, amestecând bine pana ce se topește zaharul, sâmburi se iau cu lingura sau spatula în timpul fierberii. 

Când s-a răcit se pune în borcane și se sterilizează. 

 

TIPS-URI

1

Sâmburii se pot scoate si înainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de cireșe amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

pe 18.06 la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

pe 18.06 la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui