Dulceata de coacaze negre

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 17 Iul 2015 | 2097 vizualizari

 

Daca tot am avut de unde sa culeg,am prestat-o si pe asta...cam migalos culesul,mai ales ca le-am cules boaba cu boaba sa nu muncesc de doua ori....

 

INGREDIENTE

  • 700 g coacaze negre
  • 700 g zahar
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • 300 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de coacaze negre:

Culegem coacazele,daca avem de unde,le spalam sub jet de apa.Zaharul cu 300 ml apa si vanilia bourbon se pun la fiert,pana incepe sa faca bule ,apoi se adauga coacazele si se lasa focul mic,sa fiarba incet sa nu se sfarame coacazele.Eu le-am scazut un pic mai mult ca asa mi-am dorit. Se pune dulceata calda in borcane,se pune capac si se invelesc cu un servet,se lasa la racit pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Adele 1

18.07.2015, 13:38

Super buna

Bya Ralu 1

18.07.2015, 15:51

Rocsi 1

19.07.2015, 12:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

Mancare de cartofi noi

ieri la 13:29

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici si pere