Dulceata de gutui

de cristinne in Dulceata / Gem, 28 Oct 2010 | 23013 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • gutui:4 farfurii cu varf taiate cubulete;
  • zahar: 2 farfurii;
  • sucul de la o lamaie;
  • 2 cesti de apa;
Portii: 50
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de gutui:

Se face un sirop din zahar apa si sucul la lamaie. Se toarna apoi cubuletele de gutui si se pune la fiert. Se fierbe dulceata pana scade cat doriti (pana se leaga daca puneti in farfurie dupa ce s-a racit o lingurita). Eu am fiert-o cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

28.10.2010, 23:40

ce bine arata

gaby_gabytza 1

13.10.2011, 17:54

bun

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de prune