Dulceata de visine

de Oana in Dulceata / Gem, 27 Iun 2009 | 8255 vizualizari

 

Visinele sunt preferatele noastre, in orice forma. Asa ca am pregatit si cateva borcanele cu dulceata, perfecta pentru niste clatite!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • 1,5 kg zahar
  • 1 lamaie si jumatate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Visinele se spala si se scot samburii. Se pun intr-o cratita adanca impreuna cu zaharul si zeama de la o lamaie. Cealalata jumatate de lamaie se taie bucatele subtiri si se pune peste visine. Se fierbe la foc mic, amestecand din cand in cand. Eu am pus o tabla sub cratita, sa nu se prinda. Spuma alba se alege usor cu o spumiera, iar cand spuma incepe sa devina visinie se verifica o bobita de dulceata pe farfurie (sau pe unghie, asa o verifica mama :)). Daca picatura sta ca o bobita, dulceata este gata.


Se pune in borcanele fierbinte. Mi-au iesit 6 borcane de 400 g.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ANCA 1

11.07.2010, 11:33

azi o fac si eu

Oana 1

18.07.2010, 18:23

Ancuta, a iesit buna? Eu mai am de anul trecut Si anul asta nu mai fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu menta si scortisoara