Dulceata de nectarine si cirese

de Oana in Dulceata / Gem, 20 Iul 2015 | 1500 vizualizari

 

O dulceata aromata, perfecta cu unt si paine proaspata :)

 

INGREDIENTE

    • nectarine taiate cuburi- 1 kg
    • cirese fara samburi- 500 g
    • zahar- 400 g
    • zeama de la o lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de nectarine si cirese:



  • Cantariti fructele dupa ce le-ati scos samburii


    Taiati nectarinele in cuburi si puneti-le impreuna cu ciresele intr-o oala incapatoare


    Adaugati zaharul si zeama de lamaie




  • Amestecati usor si lasati sa fiarba la foc mic




  • Indepartati spuma lasata pe parcursul fierberii si amestecati din cand in cand sa nu se lipeasca




  • Cand incepe sa se ingroase, verificati pe o farfurie consistenta dorita




  • Puneti gemul fierbinte in borcanele spalate si uscate (au iesit trei borcanele de 300 g)




  • Pptional, puteti pune borcanele cu gem in cuptorul incins, pentru 10-15 minute, la foc mic, apoi opriti focul si lasati-le sa se raceasca in cuptor



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de nectarine si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

21.07.2015, 07:35

Super!

mirela0911 1

22.07.2015, 14:52

Ce combinatie faina si ce culoare are!

Ancutsa 1

06.07.2016, 19:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei

pe 15.02 la 19:41

Clătite Choco Kebab

de RODIMUR 5

pe 15.02 la 19:33

Tocana de cartofi cu scarita de porc afumata

de Adi 4

pe 15.02 la 19:16

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

pe 15.02 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de struguri