Dulceata de pepene galben si pere

de aziz in Dulceata / Gem, 20 Apr 2011 | 6078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pepene galben(al meu sa fi avut vreo 350 gr)
  • zahar cit sa cuprinda cubuletele de pepene(150 gr )
  • o lamaie
  • 2 pere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de pepene galben si pere:

se curata si se taie pepenele cubulete,adaugam zaharul si amestecam pina imbracam cubuletele. Para se curata si la fel se face cubulete. Punem peste pepene si imediat sucul de la lamaie.

Punem la fiert la foc mic amestecind din cind in cind pina scade siropul si se leaga. Verificati pe o farfurie rece o lingura de sirop si faceti o linie cu lingura pe mijloc. Daca linia ramane, siropul revenind dar usor de tot, atunci e deajuns de legata.

Este foarte aromata....mmm

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de pepene galben si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

21.04.2011, 11:25

imi place

mihaelar63 1

13.05.2011, 02:23

Faina combinatie
Contine fructele ce-mi plac mai mult

adry88 1

31.05.2011, 16:26

tare buna trebuie sa fie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman