Dulceata de rubarba

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 21 Iun 2015 | 8701 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

21.06.2015, 18:10

super

- Andreea - 1

21.06.2015, 18:11

Valclaudia 1

21.06.2015, 18:12

n-am facut dulceata dar in prajituri am folosit rubarba. E placuta la gust, acrisoara

botcrina 1

21.06.2015, 18:17

Interesant!

-Licurici- 1

21.06.2015, 18:21

O sa incerc si eu

MotanLaOale 1

21.06.2015, 18:33

mirela0911 1

21.06.2015, 18:44

O singura data am folosit rubarba la o praji, de atunci nu am mai mancat! Cred ca e buna si dulceata!

Gherca Daniela 1

21.06.2015, 19:04

Adele 1

21.06.2015, 19:24

Merisor 1

21.06.2015, 19:31

N-am facut, n-am mancat, sa-mi dai tu

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 19:52

Ma mai gandesc, merisor )

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 19:52

Multumesc tuturor!

Aletta 1

21.06.2015, 20:16

As gusta un pic

miki_a 1

21.06.2015, 20:23

Da, am facut si eu si stiu cat e de buna, dar nu curat tijele si nici nu sterlizez borcanele. Coaja contine multa pectina (ceea ce face si leaga sosul, jeleul) naturala.

diaconta 1

21.06.2015, 20:30

Buna si aromata

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 20:41

Ela, eu nu am mai facut pana acum si am vazut la Cleme ca a curatat coaja...la fel mi-a zis si o doamna cand le-am cumparat. Intr-adevar, a fiert foarte repede.

MOKUSKA 1

21.06.2015, 22:04

Moni_alex 1

21.06.2015, 22:12

buna!

poa 1

21.06.2015, 22:50

Si eu am facut dulceata de rubarba, dar nu am curatat tijele. Iese foarte buna, dulce-acrisoara!

mihaelar63 1

21.06.2015, 23:03

Chiar trebuie sa incerc

Gicuta 1

22.06.2015, 08:30

Andra_Constantinescu 1

22.06.2015, 09:24

Multumesc tuturor inca o data!

Panacris 1

22.06.2015, 17:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam