Dulceata de susine ( PRUNE ITALIENESTI)

de adasev12 in Dulceata / Gem, 10 Iul 2011 | 4881 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

10.07.2011, 19:46

hai c-am venit cu painea pregatita

RuxyRux 1

10.07.2011, 19:47

Ce delicios arata Ada...daaa bine ai facut....trimite si mie un borcanel virtual

adasev12 1

10.07.2011, 19:56

dia...f bine facusi...daca e prajita si mai buna

adasev12 1

10.07.2011, 19:57

ruxy trimit iubita cu placere.... ...acu mi-am dat seama ce lipseste dina ceasta dulceata de prune...niste bucatele de nuci...am papat la soacra-mea ducleata de prune cu nuci...o minunatie....

ionela2682 1

10.07.2011, 20:26

MotanLaOale 1

10.07.2011, 20:36

adry88 1

10.07.2011, 20:51

felicitari

Rocsi 1

10.07.2011, 20:51

cu siguranta delicios..eu sunt fan gem de prune,si daca mai e si in amestec cu nuca la o prajitura e nemaipomenit

adasev12 1

10.07.2011, 21:45

ionela, motane.....

adasev12 1

10.07.2011, 21:46

eduard,multumesc

adasev12 1

10.07.2011, 21:46

rocsi, asa e

nadina73 1

10.07.2011, 21:57

Si in Spania tot asa sant prunele foarte mari,dar se iau foarte greu de pe sambure jos ai avut rabdare super buna trebuie sa fie.

mihaelaM 1

10.07.2011, 23:53

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:27

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:48

adasev12 1

11.07.2011, 11:56

nadina, eu le-am luat relativ usor...erau fff coapte....de aceea le-am si cojit, ca se lua practic singura pielita....

adasev12 1

11.07.2011, 12:07

mihaela, mamaie....
diva....

Lau 1

11.07.2011, 13:36

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de zmeura fara samburi