Dulceata de susine ( PRUNE ITALIENESTI)

de adasev12 in Dulceata / Gem, 10 Iul 2011 | 2507 vizualizari

 

aceste susine seamana oarecum cu goldanele de la noi...sunt foarte mari si rotunde...si dulci....am primit si eu cateva si fiindca erau deja foarte coapte, m-am gandit sa fac nitica dulceata din ele...si bine am facut ca foarte buna a iesit....

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 kg susine
  • 750 gr zahar
  • o cana de apa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de susine ( PRUNE ITALIENESTI):

Prunele le-am cojit si le-am scos samburele, apoi le-am presarat cu zaharul si le-am lasat vreo 2 ore, pana s-a topit aproape de tot zaharul.


Le-am pus apoi la foc iute cam 15 minute pana au inceput sa fiarba si a facut spuma, apoi am dat focul mic si le-am fiert pana s-au legat bine


La sfarsit am adaugat si apa, fiindca iese cam grosuta. Initial vroiam sa adaug si zeama de lamaie, dar nu mai are nevoie, fiindca desi prunele sunt foarte dulci asa proaspete, dulceata iese destul de acrisoara...


E o delicatesa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de susine ( PRUNE ITALIENESTI)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

adasev12 1

11.07.2011, 11:56

nadina, eu le-am luat relativ usor...erau fff coapte....de aceea le-am si cojit, ca se lua practic singura pielita....

adasev12 1

11.07.2011, 12:07

mihaela, mamaie....
diva....

Lau 1

11.07.2011, 13:36

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise cu portocale si migdale