Dulceata de trandafiri

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 28 Mai 2011 | 6262 vizualizari

COMENTARII (48)

Rocsi 1

28.05.2011, 20:23

am mancat si eu o data la cineva..e foarte parfumata

deyutzky 1

28.05.2011, 20:28

La Ancuta 1

28.05.2011, 20:41

foarte buna si parfumata

Mitinita 1

28.05.2011, 20:58

bunicul imi aducea mereu cand venea in vizita cati trandafiri intra intr-un kg

gaby_duceag 1

28.05.2011, 21:02

miti.
eu masor altfel, dar daca scriu, iar declansez polemici))
ma risc, totusi))
la o portie, (sirop dintr-un kg de zahar ) pun trandafir...cat un ou
)))
suna aiurea ,nu?))))
petalele le frec cu sare de lamaie si le strang bine bine in mana , dandu-i forma si marimea unui ou.
Atata pun per portie.
Daca nu-l fac pe loc il pun intr-un borcan cu capac, la frigider; tine mult

Ina 1

28.05.2011, 21:04

ne-ai lamurit

Ina 1

28.05.2011, 21:05

oul e de gaina, sau de strut?

Mitinita 1

28.05.2011, 21:12

deci nici n-o sa simta aia de la primarie lipsa trandafirilor,daca-i numai cat un ou ca numai la ei in fata sunt din aia frumosi am inteles ca se poate face si din flori de maces

gaby_duceag 1

28.05.2011, 21:14

miti, ba, cand ii freci cu sare de lamaie,stii ce putini se fac?@))

Ina 1

28.05.2011, 21:17

eu am trandafiri din aia rosu inchis- grena. Din aia fac, miros demential

Mitinita 1

28.05.2011, 21:17

deci sigur nu -s de strut ina

Dya Daniela Andrei 1

28.05.2011, 21:35

nu am mancat niciodata

Ina 1

28.05.2011, 21:49

Dya, NU???????

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

da Rocsi e foarte parfumata si inchipuie-ti cum mirosea la mine in buc azi

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

Deyut

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

multumesc Anca

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:59

Adina nu stiu cati trandafiri ca nu i-am innumarat dar intra foarte multi,acum mai depinde si de cat de mari sunt

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:01

Gaby am auzit si eu ca se freaca cu sare de lamaie,dar nu stiu eu am facut cum am scris si mi-a iesit foarte buna si foarte dulce
Eu de aseara si pana astazi i-am tinut la frigider in punga si sau pastrat ca si cum abia i-am rupt,nu stiu daca tineau mai mult

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:02

Ina

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:03

Dya sunt un deliciu,foarte parfumati,eu nu am facut pana acum dar am papat la bunica mea

Corinuta 1

28.05.2011, 23:45

ce frumos!

mirela0911 1

29.05.2011, 00:02

Ce dulceturi parfumate faci, ia trimite-mi si mie

mihaelaM 1

29.05.2011, 00:07

Multumesc Corina

mihaelaM 1

29.05.2011, 00:07

Mirela cu avionul sau cu autocaru?

RuxyRux 1

29.05.2011, 00:13

Eeiiiiiiiii pe dulcetzica asta o iubesc, rabdarica am...imi lipsesc trandafirasii

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine