Dulceata de visine

de ramo_cata in Dulceata / Gem, 29 Iun 2010 | 2396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • 2 kg zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Se spala visinile,se scot samburii (cu ajutorul unui aparat special sau a unui ac de siguranta :) )..se aseaza intr-o cratita,un rand de visine,un rand de zahar..se da cratita la frigider pana a 2 a zi...


A doua zi se pune la fiert .... pana incepe sa fiarba si sa se mai duca din spuma sa stati langa ea daca nu vreti sa murdariti aragazul ,asa cum am facut eu:) din cand in cand se spumeaza si se amesteca in cratita...se fierbe la foc mic circa 2 ore...eu am fiert-o cam 2 ore si jumatate,m-am luat cu vorba la telefon cu cumnata mea si am comis-o:) trebuia sa o fierb cam maxim 2 ore,este un pic cam grosuta dar sunt sigura ca la iarna cu clatite va fi excelenta...


spor la treaba!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

lia maria 1

29.07.2010, 09:11

Cu scuzele de rigoare pentru intarzaiereLA MULTI ANI ! multa fericire, bucurii si impliniri

Oana 1

29.07.2010, 09:25

Inca o data La multi ani, Ramonika!

ramo_cata 1

30.07.2010, 01:57

va pup ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din gogonele