fac pt prima data si mi-a placut mult
Florile se pun intr-o sita si se lasa apa pe ele, sa se spele.
Se scurg si se curata de cotoare.
Se presara sarea de lamaie peste ele si se freaca putin pana se inmoaie.
Se pune apa cu zaharul pe foc pana se topeste zaharul, apoi se adauga si florile si se lasa la foc mic sa fiarba pana se leaga siropul, cam o ora.
Se toarna in borcane calda si se inchid , se intorc borcanele si se lasa la racit.
Eu am facut mai putina la inceput, sa vad cum iese...merita, ca e buna. Din pacate s-au scuturat salcamii deja...
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro