dulceata visine+zmeura+strugurasi

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 11 Ian 2010 | 7409 vizualizari

 

este una din dulceturile mele de top eu ii mai spun dulceata 3in 1

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 1 kg zmeura
  • 1 kstrugurasi
  • 1.5 kg zahar
  • o lamaie
  • 1 plic conservant
 
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA dulceata visine+zmeura+strugurasi:


  • fructele se spala,visinile se curata de samburi

  • se amesteca usor ,pt. a nu se zdrobi cu jumatate din cantitatea de zahar

  • se lasa la macerat pana a doua zi

  • daca lasa prea mult suc , scoateti surplusul si-l transformati in sirop

  • se fierbe maxim 1 ora ,adaugand restul de zahar

  • se pune zeama de lamaie si conservantul sau salicil

  • se pune in borcane si se da la dunst cald



 

TIPS-URI

1

se poate prepara si in cuptorul aragazului cam la 180 grade , nu va trebui sa mestecati tot timpul

2

daca va place mai dulce , se poate adauga inca 300 gr.zahar

Daca ti-a placut reteta noastra " dulceata visine+zmeura+strugurasi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bucataras 1

11.01.2010, 20:13

gata,e adaugate la favorite

mihaelar63 1

12.01.2010, 11:42

este o onoare ca reteta aceasta sa ajunga la favorite la bucatarasul suprem !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam