dulceata visine+zmeura+strugurasi

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 11 Ian 2010 | 6572 vizualizari

 

este una din dulceturile mele de top eu ii mai spun dulceata 3in 1

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 1 kg zmeura
  • 1 kstrugurasi
  • 1.5 kg zahar
  • o lamaie
  • 1 plic conservant
 
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA dulceata visine+zmeura+strugurasi:


  • fructele se spala,visinile se curata de samburi

  • se amesteca usor ,pt. a nu se zdrobi cu jumatate din cantitatea de zahar

  • se lasa la macerat pana a doua zi

  • daca lasa prea mult suc , scoateti surplusul si-l transformati in sirop

  • se fierbe maxim 1 ora ,adaugand restul de zahar

  • se pune zeama de lamaie si conservantul sau salicil

  • se pune in borcane si se da la dunst cald



 

TIPS-URI

1

se poate prepara si in cuptorul aragazului cam la 180 grade , nu va trebui sa mestecati tot timpul

2

daca va place mai dulce , se poate adauga inca 300 gr.zahar

Daca ti-a placut reteta noastra " dulceata visine+zmeura+strugurasi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bucataras 1

11.01.2010, 20:13

gata,e adaugate la favorite

mihaelar63 1

12.01.2010, 11:42

este o onoare ca reteta aceasta sa ajunga la favorite la bucatarasul suprem !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de pere cu mere