Ecler

de lilik in Prajituri, 25 Iul 2011 | 13623 vizualizari

COMENTARII (37)

alinutzika 1

25.07.2011, 23:23

bune, bune...

Dya Daniela Andrei 1

25.07.2011, 23:37

RuxyRux 1

25.07.2011, 23:38

Oooo daaa Lilik...si preferatele mele...si cata cioco au...superbe

lilik 1

25.07.2011, 23:50

ma bucur ca va plac
Ruxy hai ca iti trimit cateva

gaby_duceag 1

26.07.2011, 07:42

n-am facut de mult.
Dar eu stiu ca tu esti buna (nu ca mine :) ) si-mi dai 3,..4..5..
))

MotanLaOale 1

26.07.2011, 08:28

bune bune

Lau 1

26.07.2011, 08:33

vreau si eu

divainbucatarie 1

26.07.2011, 09:12

alice_ciobanu 1

26.07.2011, 09:56

zumm-zumm...si eu !
tocami le am in plan pe weekend , sper

mimmi 1

26.07.2011, 10:24

mmm ce bune sunt

lilik 1

26.07.2011, 10:52

Gaby mai bine vino tu aici sa papi

lilik 1

26.07.2011, 10:52

Alice atunci sa ai spor scumpo

lilik 1

26.07.2011, 10:53

servesc cu drag toti pofticiosii

Rocsi 1

26.07.2011, 10:56

pai nimeni nu se da inapoi de la eclere mai ales daca sunt facute in casa

Ubulika 1

26.07.2011, 11:20

lilik 1

26.07.2011, 11:56

poti sa stii Rocsi

lilik 1

26.07.2011, 11:56

Ubulika

aziz 1

26.07.2011, 12:29

aha ,minunate

lilik 1

26.07.2011, 13:09

Mona serveste

mihaelaM 1

26.07.2011, 13:13

vreau si eu

lilik 1

26.07.2011, 13:55

serveste-te Mihaela draga

mamaieelena 1

26.07.2011, 14:18

delicioase

La Ancuta 1

26.07.2011, 15:20

In copilarie erau singurele prajituri pe care le mancam la cofetarie

lilik 1

26.07.2011, 16:55

Ancutza eu imi mai luam si cate o savarina

lilik 1

26.07.2011, 16:56

Mamaieelena ms

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crizanteme cu migdale