Eclere cu crema de vanilie si ciocolata

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 23 Oct 2015 | 8509 vizualizari

COMENTARII (25)

Gicuta 1

23.10.2015, 12:08

Fur doua si ma duc! Ti-au iesit tare frumoase!

reisnaor_2006 1

23.10.2015, 12:09

cu drag,multumesc

Cris2711 1

23.10.2015, 12:10

Le ador,chiar vreau sa le fac si eu

-Licurici- 1

23.10.2015, 12:12

Arata tare bine si sunt super gustoase!

reisnaor_2006 1

23.10.2015, 12:14

ies pufoase si nu se usuca cojile

reisnaor_2006 1

23.10.2015, 12:14

multumesc

Gherca Daniela 1

23.10.2015, 12:19

mmm ce frumoase si bune sunt!

mirela0911 1

23.10.2015, 12:38

Yummy!

anca_rm 1

23.10.2015, 12:44

foarte bune sunt , ti-au iesit tare frumoase

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2015, 12:56

Imi plac mult eclerele!

reisnaor_2006 1

23.10.2015, 13:21

si mie Dya

iry-gabriela 1

23.10.2015, 13:43

Nu am facut încă eclere, dar de mancat .....sunt prima

MotanLaOale 1

23.10.2015, 14:00

bune bune

Bunica 1

23.10.2015, 14:03

Ai făcut mai multe să rămână și pentru mine?

reisnaor_2006 1

23.10.2015, 14:21

da Buni te astept

JulyCris 1

23.10.2015, 14:42

Minunat arata!

reisnaor_2006 1

23.10.2015, 15:24

Bya Ralu 1

23.10.2015, 16:15

bune

- Andreea - 1

23.10.2015, 16:31

CameliaR 1

23.10.2015, 18:26

Rocsi 1

23.10.2015, 19:14

Ador eclereleeeee

Ina 1

23.10.2015, 20:41

MOKUSKA 1

23.10.2015, 21:11

iar ai aparut cu eclerele, nu mai pot cred ca o sa mananc o lingura de miere

Catalina L 1

23.10.2015, 21:25

Constelatialeu 1

23.10.2015, 21:41

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Martipan