Eclere-aluat cu untura

de alinutza1983 in Prajituri, 9 Iun 2011 | 9596 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

09.06.2011, 20:02

misto..nu am mai mancat cu untura

alinutza1983 1

09.06.2011, 20:10

...mersi Rocsi! nu prea se simte nicio diferenta! ( sau poate ca ies ceva mai pufoase? ?! )

ionela2682 1

09.06.2011, 20:31

Mie-mi place cum arata!

lilik 1

09.06.2011, 20:37

buuune

mamaieelena 1

09.06.2011, 20:37

scuze ca vin si eu cu pareri dar este diferenta sa pregatesti o data din amandoua ca sa simti diferenta si se simte si la aluatul fraged sau cum se mai spune aluat frantuzesc(foietajul) se simte mult diferenta si ca greutate si ca gust oricum au iesit frumos eclerele restul nu conteaza si-ti mai spun un lucru evita prajiturile facute cu untura vara

kamy 1

09.06.2011, 20:45

ma bag si eu ca musca.... dar am facut nu de mult biscuiti spritati, cu untura de la jumeri (ca am muuulta) si vreau sa spun ca am pus 3 linguri cu varf de coaja de lamaie+portocala ca sa se piarda gustul de jumeri in rest au iesit ff fragezi poate tu ai untura de la osanza aia-i super buna

Lau 1

09.06.2011, 20:59

place

adry88 1

09.06.2011, 21:04

bune

Dya Daniela Andrei 1

09.06.2011, 21:53

mena29 1

09.06.2011, 22:25

Super!

alinutza1983 1

09.06.2011, 23:15

...mersi de sugestii ! mamaieelena, era ultima punguta de untura ce o aveam la congelator si parca nu ma induram sa o arunc! ; am mai facut eclere cu ulei, si de asta spun ca nu am sesizat vreo diferenta. Probabil ca facute cu unt sau margarina sunt mai buneee....urmeaza
kamy, nu-i nicio problema , ca e bine sa impartasim anumite experiente din bucatarie- ca doar din greseli se invata! dar untura mea nu a fost din ceea de la jumari, ci din cea curata- osanza!

divainbucatarie 1

10.06.2011, 09:28

MotanLaOale 1

10.06.2011, 09:45

bune bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac x 2 (alb & negru)