Fantezie cu iaurt si capsuni

de Alexandra Burz in Torturi, 27 Apr 2014 | 4660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l frisca lichida
  • 500 ml iaurt cu fructe(capsuni)
  • 500 gr capsune proaspete
  • 100 ml sirop de capsuni
  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri gelatina granule
  • 1 esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fantezie cu iaurt si capsuni:

Pregatim blatul:

Mixam albusurile de la cele 4 oua cu zaharul si esenta de vanilie pana devine o spuma tare.

Adaugam galbenusurile frecate bine cu praful de copt.

Adaugam faina si amestecam usor de sus in jos.

Dam la cuptor pentru 25-30 de minute.

Pregatim crema:

Mixam 800 ml frisca pana se intareste.

Adaugam iaurtul si gelatina topita inainte pe bain marin.

Amestecam de sus in jos.

Taiem si bucati de capsune cubulete si adaugam in compozitie.

Tapetam o cratita cu folie alimentara, aranjam felii de capsune si turnam crema.

Deasupra punem blatul si insiropam cu siropul de capsune.

Dam la rece pt 3-4 ore.

Scoatem din cratita, inlaturam folia si ornam dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Fantezie cu iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Alexandra Burz 1

27.04.2014, 21:14

Dragii mei va multumesc frumos pentru aprecieri si va doresc cu drag sa il incercati

Luckycake 1

28.04.2014, 23:14

la cat de bine arata ...cu siguranta

Alexandra Burz 1

29.04.2014, 06:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe, frisca si mascarpone