Fantezie cu iaurt si capsuni

de Alexandra Burz in Torturi, 27 Apr 2014 | 3625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l frisca lichida
  • 500 ml iaurt cu fructe(capsuni)
  • 500 gr capsune proaspete
  • 100 ml sirop de capsuni
  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri gelatina granule
  • 1 esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fantezie cu iaurt si capsuni:

Pregatim blatul:


Mixam albusurile de la cele 4 oua cu zaharul si esenta de vanilie pana devine o spuma tare.


Adaugam galbenusurile frecate bine cu praful de copt.


Adaugam faina si amestecam usor de sus in jos.


Dam la cuptor pentru 25-30 de minute.


Pregatim crema:


Mixam 800 ml frisca pana se intareste.


Adaugam iaurtul si gelatina topita inainte pe bain marin.


Amestecam de sus in jos.


Taiem si bucati de capsune cubulete si adaugam in compozitie.


Tapetam o cratita cu folie alimentara, aranjam felii de capsune si turnam crema.


Deasupra punem blatul si insiropam cu siropul de capsune.


Dam la rece pt 3-4 ore.


Scoatem din cratita, inlaturam folia si ornam dupa bunul plac

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fantezie cu iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Alexandra Burz 1

27.04.2014, 21:14

Dragii mei va multumesc frumos pentru aprecieri si va doresc cu drag sa il incercati

Luckycake 1

28.04.2014, 23:14

la cat de bine arata ...cu siguranta

Alexandra Burz 1

29.04.2014, 06:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Tort cu cirese si capsuni