Farfalle alla puttanesca

de Dana_Retetegg in Farfalle, 26 Noi 2010 | 4268 vizualizari

 

Astazi m-am gandit sa incerc o reteta noua de paste, mai exact Farfalle alla puttanesca.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr farfalle
  • 150 gr masline feliate
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 100 gr batog de macrou afumat
  • 8-9 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 50 ml vin alb
  • oregano
  • curry
  • piper negru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle alla puttanesca:

Am pus pastele la fiert conform indicatiilor de pe punga.



Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit 5 minute, apoi am adaugat vinul si am mai lasat 5 min. Dupa ce s-au pregatit ceapa si usturoiul am adaugat rosiile in bulion taiate marunt, maslinele si condimentele.



Am scurs pastele si le-am asezat in bol. Am pus deasupra cateva linguri de sos si bucati marunte de macrou afumat.



O super combinatie, merita sa incercati si voi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

27.11.2010, 00:50

in spaniola primele 5 litere de la puttanesa inseama foarte foarte uratfaina reteta

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 11:10

Stiu ce inseamna, de acolo i se trage si numele

RuxyRux 1

27.11.2010, 14:10

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu unt si cascaval