Farfalle cu sos si rulada de curcan

de lili in Farfalle, 9 Ian 2011 | 4813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  o punga de paste farfalle   
  • Pentru rulada de curcan: 
  • un piept de curcan 
  • 2 felii de sunca ciuperci 
  • masline 
  • cascaval sau branza de vaca 
  •  sare, piper   
  • Pentru sos:
  • un ou 
  •  ulei  
  •  mustar 
  • 3 linguri de smantana 
  • un varf de lingurita de pasta de ardeu iute
  •  1/2 lamaie 
  •  piper 
  •  delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos si rulada de curcan:

Pastele farfalle se fierb dupa innstructiunile de pe punga.



Rulada de curcan o facem astfel:



Batem pieptul ca si pentru snitel le condimentam cu sare si piper si il umplem cu sunca, ciuperci, masline, cascavalul sau branza, dupa care il rulam si il bagam la cuptor.



Pentru a obtine sosul, facem o maioneza dintr-un ou, o amestecam cu smantana, pasta de ardeu iute, delikat, piper si putina zeama de lamiie.



Mancarea este gata si va urez pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos si rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

LUK 1

10.01.2011, 00:07

bun bun

RuxyRux 1

10.01.2011, 08:54

Ce interesant Lili si delicios!

MotanLaOale 1

10.01.2011, 09:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Farfale in sos, cu piept de pui crocant