Fasole batuta 2

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2012 | 2751 vizualizari

 

am fost inspiranta din reteta lui ina! http://www.bucataras.ro/retete/fasolica-facaluita-8230.html

 

INGREDIENTE

  • fasole alba
  • 1 morcov mare
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,piper
  • zeama de la fasole
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta 2:

Fasolea se lasa peste noapte in apa rece.Se pune la fiert in 3 ape(dupa ce clocoteste se schimba apa),in ultima apa se adauga si morcovii taiati in jumatate si telina,se adauga putina sare ceapa intreaga(pentru gust)si se lasa la fiert cca 30-40 minute.Se pastreaza zeama in care a fiert fasolea.Fasolea scursa se adauga intr-un castron,impreuna cu legumele,se asezoneaza cu sare si piper,se pune putin ulei de masline,si 1-2 polonic de zeama si patrunjelul tocat marunt.Se paseaza totul bine cu blenderul(daca mai este nevoie de mai adauga zeama).Se serveste cu paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

26.12.2012, 22:08

ma bucur ca ti-a placut!

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:49

Bya Ralu 1

14.01.2013, 11:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv icre de fasole