Fasole batuta 2

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2012 | 1761 vizualizari

 

am fost inspiranta din reteta lui ina! http://www.bucataras.ro/retete/fasolica-facaluita-8230.html

 

INGREDIENTE

  • fasole alba
  • 1 morcov mare
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,piper
  • zeama de la fasole
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta 2:

Fasolea se lasa peste noapte in apa rece.Se pune la fiert in 3 ape(dupa ce clocoteste se schimba apa),in ultima apa se adauga si morcovii taiati in jumatate si telina,se adauga putina sare ceapa intreaga(pentru gust)si se lasa la fiert cca 30-40 minute.Se pastreaza zeama in care a fiert fasolea.Fasolea scursa se adauga intr-un castron,impreuna cu legumele,se asezoneaza cu sare si piper,se pune putin ulei de masline,si 1-2 polonic de zeama si patrunjelul tocat marunt.Se paseaza totul bine cu blenderul(daca mai este nevoie de mai adauga zeama).Se serveste cu paine prajita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

26.12.2012, 22:08

ma bucur ca ti-a placut!

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:49

Bya Ralu 1

14.01.2013, 11:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!