Fasole batuta

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 28 Ian 2012 | 6386 vizualizari

COMENTARII (37)

Zambareata 1

28.01.2012, 15:17

''boaba trebuie sa se ferme cand o prindeti intre doua degete'' adica???ce vrea sa insemne???iar nu stiu

gaby_duceag 1

28.01.2012, 15:18

)))))
adica daca o prinzi intre degete, sa nu fuga)))

Zambareata 1

28.01.2012, 15:19

aaaaa,am inteles

Cris2711 1

28.01.2012, 15:23

si uite asa de atatea pofte ce mi-ati facut voi azi m-am pus pe gatit

gaby_duceag 1

28.01.2012, 15:27

bravo. eu am terminat cu gatitul, doar un piure mai am de facut, dar tre' s-o tirez la curatenie acu' cat mai sunt singura ca daca vin atomicii termin la 12 ).

Cris2711 1

28.01.2012, 15:28

atomicii

Cris2711 1

28.01.2012, 15:29

gaby_duceag 1

28.01.2012, 15:29

mihaelar63 1

28.01.2012, 15:37

Da , imi dau seama ce ce viteza a luminii tre' sa ai ca sa intreci atomicii .

gaby_duceag 1

28.01.2012, 15:39

)))

iry-gabriela 1

28.01.2012, 16:00

buna fasolea

Ina 1

28.01.2012, 16:05

sa nu papi prea mult, ca faci curent ))))

Angelina_Elena 1

28.01.2012, 16:05

e tare buna

mena29 1

28.01.2012, 16:16

Wooow ce buuuna,trebuie sa-mi dai ca nu plec de aici

Miha 1

28.01.2012, 16:24

Chiar zilele trecute gasisem in "cutia cu minuni" o punga cu fasole si ma gandeam ca tare ar merge o fasole batuta.

mamaieelena 1

28.01.2012, 17:19

ce bunatate mmm

DIANA B 1

28.01.2012, 17:45

Ca sa nu te lipsesc de munca de azi , eu vreau ... vasul

Ana_Maria269 1

28.01.2012, 18:43

yummy!!!

madi_marin 1

28.01.2012, 19:17

buuun....

Rocsi 1

28.01.2012, 19:19

Chiar nu stiam ca se face si cu hrean..super reteta!!!

mirela0911 1

28.01.2012, 19:49

Nici cu usturoi nici cu hrean nu am facut, dar nu e timpul pierdut

diaconta 1

28.01.2012, 20:00

pai de ce-ai batut-o???

RuxyRux 1

28.01.2012, 20:04

Ce nebunieeee!!!!

gaby_duceag 1

28.01.2012, 20:15

mirela, hreanul pus mai putintel, usturoi mai mult; ambele dupa gust.

gaby_gabytza 1

28.01.2012, 20:19

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta ( mai pe arabeşte)