Fasole batuta cu carnati si varza murata

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2015 | 1674 vizualizari

 

Un preparat clasic al bucatariei romanesti !

 

INGREDIENTE

  • 500 g de fasole
  • 2 ceape mari
  • 1 pereche de carnati de casa
  • 1 ramura de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lg boia dulce
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu carnati si varza murata:

Se lasa fasolea in apa rece peste noapte. Se fierbe fasolea in apa rece, adaugand o ceapa, o ramura de cimbru, o foaie de dafin si piper. Cand da in clocot, strecuram fasolea si schimbam apa. Cand schimbam apa, punem inca o lingurita de sare si asteptam pana da in clocot apoi punem iar fasolea la fiert. Dupa ce bobul e aproape gata fiert saram dupa gust.


Fasolea fiarta o punem pe rand in blender si putina zeama din care a fiert si o facem pasta. Ceapa ramasa, nu fiarta o taiem fidelute si o punem la calit cu ulei, cand este calita adaugam boiaua dulce si omogenizam. Carnatii ii taiem bucati si-l prajim separat.


Intr-un vas de yena asezam fasolea pasata si peste turnam ceapa calita, eu torn si uleiul ca asa ne place, asezam si bucatile de carnati prajiti si servim alaturi de salata de varza.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca folositi mixerul pentru a bate fasolea, aveti grija sa fie si putin lichid in care au fiert boabele, deoarece altfel e prea densa si se poate defecta mixerul din cauza efortului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu carnati si varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

tarasmariana 1

22.04.2015, 08:25

Tare buna!

mirela0911 1

22.04.2015, 15:35

Yummy!

Andra_Constantinescu 1

27.04.2015, 10:11

Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si usturoi