Fasole cu ciolan afumat

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 3701 vizualizari

 

Sa va spun cum fac eu aceasta mancare;daca veniti la masa la mine,uitati de fripturi

 

INGREDIENTE

  • 1rasol afumat
  • 1kg de fasole cu bobul mare
  • 1morcov
  • 2cepe mari
  • 1ardei gras
  • 1cutie cu rosii
  • marar,patrunjel
  • 100ml ulei
  • sare,piper,cimbru
  • 2catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolea,o pun sa se umfle intr-un castron cu o mana de sare de bucatarie; a doua zi, pun la fiert rasolul spalat cu apa calda; dupa ce se desprinde carnea de pe os, il scot si-l las deoparte; fasolea,scursa si spalata, o pun la fiert si o las pana ce boabele incep sa crape;


Scurg fasolea, o spal bine cu apa rece, apoi o pun la fiert cu apa de la rasol, nu toata putin cat trece peste boabe; adaug ceapa tocata marunt si ardeiul, radacinoasele date pe razatoare, apoi pun capacul si las sa fiarba incet;


Intre timp, scot carnea de pe os, o tai cubulete, o prajesc in ulei si adaug cutia de rosii si usturoiul pisat; cand fasolea este fiarta, adaug rasolul, condimentez si dau vasul la cuptor pentru 30-40min; cand este gata adaug verdeata; se serveste cu orice salata sau acreala are fiecare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

02.07.2011, 09:23

bun

adry88 1

02.07.2011, 14:26

placeeeeeeee

ianculubita 1

02.07.2011, 19:21

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean