Fasole cu ciolan afumat

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 4467 vizualizari

 

Sa va spun cum fac eu aceasta mancare;daca veniti la masa la mine,uitati de fripturi

 

INGREDIENTE

  • 1rasol afumat
  • 1kg de fasole cu bobul mare
  • 1morcov
  • 2cepe mari
  • 1ardei gras
  • 1cutie cu rosii
  • marar,patrunjel
  • 100ml ulei
  • sare,piper,cimbru
  • 2catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolea,o pun sa se umfle intr-un castron cu o mana de sare de bucatarie; a doua zi, pun la fiert rasolul spalat cu apa calda; dupa ce se desprinde carnea de pe os, il scot si-l las deoparte; fasolea,scursa si spalata, o pun la fiert si o las pana ce boabele incep sa crape;


Scurg fasolea, o spal bine cu apa rece, apoi o pun la fiert cu apa de la rasol, nu toata putin cat trece peste boabe; adaug ceapa tocata marunt si ardeiul, radacinoasele date pe razatoare, apoi pun capacul si las sa fiarba incet;


Intre timp, scot carnea de pe os, o tai cubulete, o prajesc in ulei si adaug cutia de rosii si usturoiul pisat; cand fasolea este fiarta, adaug rasolul, condimentez si dau vasul la cuptor pentru 30-40min; cand este gata adaug verdeata; se serveste cu orice salata sau acreala are fiecare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

02.07.2011, 09:23

bun

adry88 1

02.07.2011, 14:26

placeeeeeeee

ianculubita 1

02.07.2011, 19:21

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fleica cu legume la cuptor