Fasole cu ciolan afumat

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 3836 vizualizari

 

Sa va spun cum fac eu aceasta mancare;daca veniti la masa la mine,uitati de fripturi

 

INGREDIENTE

  • 1rasol afumat
  • 1kg de fasole cu bobul mare
  • 1morcov
  • 2cepe mari
  • 1ardei gras
  • 1cutie cu rosii
  • marar,patrunjel
  • 100ml ulei
  • sare,piper,cimbru
  • 2catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolea,o pun sa se umfle intr-un castron cu o mana de sare de bucatarie; a doua zi, pun la fiert rasolul spalat cu apa calda; dupa ce se desprinde carnea de pe os, il scot si-l las deoparte; fasolea,scursa si spalata, o pun la fiert si o las pana ce boabele incep sa crape;


Scurg fasolea, o spal bine cu apa rece, apoi o pun la fiert cu apa de la rasol, nu toata putin cat trece peste boabe; adaug ceapa tocata marunt si ardeiul, radacinoasele date pe razatoare, apoi pun capacul si las sa fiarba incet;


Intre timp, scot carnea de pe os, o tai cubulete, o prajesc in ulei si adaug cutia de rosii si usturoiul pisat; cand fasolea este fiarta, adaug rasolul, condimentez si dau vasul la cuptor pentru 30-40min; cand este gata adaug verdeata; se serveste cu orice salata sau acreala are fiecare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

02.07.2011, 09:23

bun

adry88 1

02.07.2011, 14:26

placeeeeeeee

ianculubita 1

02.07.2011, 19:21

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume la cuptor