Fasole cu ciolan... Tipic romanesc, sau nu e chiar asa... :-)

de puideom150 in Porc, 23 Feb 2011 | 13421 vizualizari

COMENTARII (111)

diaconta 1

27.02.2011, 21:39

Domnul Ioniiiiiii_K inteleg ca sunteti nou pe la noi si un mare pofticios poate aveti nevoie de un ghid,v-as putea ajuta cu mare drag

puideom150 1

27.02.2011, 23:34

Multumesc, Mena. Sarut mana...

puideom150 1

27.02.2011, 23:38

Domnul Ioniiiiiii_K ...adica... "acel" domn Ionica??? Multumesc pentru vizita!

diaconta 1

27.02.2011, 23:41

"Acel" domn Ionica l-am recunoscut dupa urma

puideom150 1

27.02.2011, 23:42

Claudia, ce surpriza ne-a facut Ioniiiiiiii_K, si ce nume inspirat si-a ales!!!

diaconta 1

27.02.2011, 23:46

exact

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:46

bun

cristeena20 1

24.07.2012, 13:33

tot respectul!!!ttrebuie sa fie bunnnnnnnnn

Bya Ralu 1

21.08.2012, 10:48

cat de bine arata!

diaconta 1

21.08.2012, 10:56

"Am fost incurajat in acest sens si de o prietena pe care unii dintre dumneavoastra o cunoasteti. Este vorba despre Claudia-Diaconta, care de ceva timp tot imi da "ghionturi" sa fac acest pas.."

Cred ca e cazul sa te mai inghiontesc o tzara ca deja-ti cam faci de cap Puiule

Panacris 1

17.10.2014, 08:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Schweinefilet-File de porc