Fasole cu cotechino

de Adele in Mancaruri de legume, 8 Dec 2015 | 3796 vizualizari

COMENTARII (40)

portiadelumina 1

08.12.2015, 14:25

Nu zic că nu-i bun, dar nu cred că de sărbători aş mânca linte, lintea o mănânc acum, în post. Cu cârnaţii stăm de vorbă mai târziu, indiferent de unde provin. Nu-ş ce condiment special există pentru fasole în Italia, mie îmi place gustul de cimbru ori busuioc când vine vorba de aşa ceva.
Şi gata, nu mai cârcotesc, că-i bun ce ai făcut.

-Licurici- 1

08.12.2015, 14:26

Interesanta denumire are carnatul asta ) Preparatul e delicios, mai ales ca este cu fasole

CameliaR 1

08.12.2015, 14:27

Mmm, cred ca este bun tare preparatul tau.

anca_rm 1

08.12.2015, 14:28

interesanta reteta

Gicuta 1

08.12.2015, 14:28

Andra_Constantinescu 1

08.12.2015, 14:29

Buna!

simona72 1

08.12.2015, 14:29

Eu as papa intre sarbatori mancarica ta!! Ai pus si gelatina??? Imi place lintea/fasolea, de carnatul ala nu am auzit, inca Gust de la tine!

CameliaR 1

08.12.2015, 14:33

Parca am mai auzit de cotechino dar nu stiu unde. Cred ca pe la emisiunile astea culinare pe la care ma mai uit.

Adele 1

08.12.2015, 14:38

Padre condimentul e romanesc multumesc

Adele 1

08.12.2015, 14:38

Laura

Adele 1

08.12.2015, 14:39

Anca

Adele 1

08.12.2015, 14:39

Gicuta

Panacris 1

08.12.2015, 14:39

Adele 1

08.12.2015, 14:40

Simo draga mea el are un fel de gelatina defapt grasul cand se raceste in rest e foarte gustos

Adele 1

08.12.2015, 14:40

Camelia

reisnaor_2006 1

08.12.2015, 14:44

Adele 1

08.12.2015, 14:46

Cris

Adele 1

08.12.2015, 14:46

Roxana

Constelatialeu 1

08.12.2015, 15:22

M-ai dat pe spate cu cote asta....

Constelatialeu 1

08.12.2015, 15:23

Cote asta e un fel de Bote de la noi....

Adele 1

08.12.2015, 15:25

Cleme )) e cu leguma ta preferata

Adele 1

08.12.2015, 15:25

Bote )

Constelatialeu 1

08.12.2015, 15:29

Nu prea, coastele sunt pe primul loc, carnatul mai de locul doi....

Adele 1

08.12.2015, 15:33

Pai cote asta nu e chiar un carnat oricum coastele is preferatele tale ,porcul e leguma ta preferata si asa mai departe

Bya Ralu 1

08.12.2015, 16:21

imi place e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu bacon