Fasole cu masline

de mamaieelena in Mancaruri de post, 5 Aug 2012 | 1284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole galbena
  • 100g masline in saramura
  • 100ml rosii in bulion si busuioc
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite cu amidon alimentar din cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu masline:

Fasolea se curata si se spala cu apa rece.Se pune intr-o oala fasolea si apa cat sa o acopere si se pune la fiert.Cand este aproape fiarta se adauga ceapa,uleiul si maslinele spalate.Amidonul se dizolva in apa rece si se adauga in fasole la fel si rosiile apoi potrivim de sare si piper usturoiul tocat marunt la fel si patrunjelul se vor adauga peste fasole.


Pofta buna!


se poate servi ca o mancare de post dar si ca garnitura cum a mancat sotul alaturi de snitele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 16:07

sabiradu 1

11.08.2012, 19:23

Ce mult imi plac ambele ................. arata delicios .Nu am incercat combinatia pana acum dar imi imaginez ca e o bunatate

jolygina 1

16.08.2012, 00:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta de post