Fasole galbena prajita

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 5946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • ulei
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena prajita:

se pune la fiert fasolea in apa cu sare, apoi se scurge de apa 

se pune uleiul intr-o tigaie sa se incalzeasca, se adauga ceapa si usturoiul tocat, se lasa sa se caleasca putin dupa care se adauga fasolea, sare si piper dupa gust

se lasa putin sa se prajeasca dupa care se serveste

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

kamy 1

06.06.2011, 11:38

trebuie sa fie buna

mihaelaM 1

06.06.2011, 12:04

ionela2682 1

06.06.2011, 16:00

Bune ..nu am facut niciodata cu usturoi verde ..nici macar nu-l agreez.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de fasole pastai