Fasole galbena scazute

de Rocsi in Mancaruri de post, 15 Iun 2010 | 2466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena
  • 3-4 rosii decojite
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • apa
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazute:

Fasolea galbena se curata de capete si se spala din abundenta.

intr-o oala se pune ulei la incins si se pune ceapa tocata marunt.

aceata se inmoaie putin la foc mic,apoi punem fasolele.

se pune o cana de apa calda si putina sare si se lasa la fiert.

cand apa scade, tot mai adaugati cate putina dar tot calda si tot asa pana e aproape gata fasolea .

rosiile le taiati bucatele mici,iar usturoiul il pisati.

le adaugati in oala.

pasta de tomate o desfaceti intr-o canita de apa si o turnati si pe aceasta peste fasolea galbena.

se condimenteaza cu sare si piper.

se mai dau cateva clocote ,apoi inchideti aragazul si lasati oala acoperita cam jumatate de ora. 

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole galbena scazute-0
Fasole galbena scazute-1
Fasole galbena scazute-2
Fasole galbena scazute-3
Fasole galbena scazute-4

COMENTARII (9)

Rocsi

Rocsi 1

16.06.2010, 12:45

multumesc lali o draguta...da sunt bune mai ales acum k a inceput sezonul lor

ionix

ionix 1

16.06.2010, 17:42

mama a facut si ea cu pui... buna buna

Rocsi

Rocsi 1

16.06.2010, 20:35

la noi fara pui k azi e post

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!