Fasole mixta cu carnati de casa si coasta afumata

de laura_n in Mancaruri de legume, 6 Feb 2013 | 4292 vizualizari

 

Poftiti la masa!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole alba (eu am ales cu bob mare)
  • 100 gr fasole rosie
  • 2 carnati casa
  • 1 bucata coasta afumata de porc
  • 3 cepe albe
  • sare
  • ulei
  • boia iute
  • 3 lg bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole mixta cu carnati de casa si coasta afumata:

Am ales, spalat si pus la fiert fasolea. Am fiert-o de i-au sarit boabele, am schimbat apa de vreo 4 ori,


Ceapa am curatat-o si am taiat-o cubulete. Intr-un ceaun, am pus un pic de ulei si am pus ceapa la calit. Am adaugat bucatile de coasta afumata, carnatii taiati rondele si am lasat sa se rumeneasca.


Dupa ce a fiert, am scurs fasolea, am mai spalat- o o data si am adaugat-o peste carne. Am adaugat cateva linguri de bulion dizolvat intr-o cana cu apa calda si am turnat peste fasole. Am adaugat sare, boia iute si am lasat sa fiarba un pic, apoi am dat la cuptor pentru vreun sfert de ora.


Am prestat rapid o mamaliguta, o salata de varza murata cu ardei si am servit cu fasolica buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole mixta cu carnati de casa si coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

laura_n 1

07.02.2013, 11:04

Bya Ralu 1

07.02.2013, 15:20

asta cand ai pregatit????ca stau si salivez!mai ai?

laura_n 1

07.02.2013, 15:41

Gurita )) ieri am facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana