Fasole pastai in otet

de Laly in Conserve, 9 Aug 2010 | 6898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai rotunda
  • otet
  • sare pentru muraturi (mai mare)
  • ardei iute
  • foi de dafin
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai in otet:

Nu am dat cantitatile pentru ca fiecare poate pune ce cantitate doreste.


Se spala fasolea si se curata de ate.Se aseaza in borcanele de 700-800 gr in picioare.


Printre fasole punem ardei iute,2-3 ardei mai mici sau 1 mai mare ( il intepam cu o furculita),boabe de piper si 2 frunze de dafin.Ardeii se pot pune intregi sau taiati rondele.


Se pune 1 lingura de sare la un borcan mare de 700 gr,apoi se completeaza numai cu otet.


Fasolea va ramane tare si putin iute.Merge de minune la mancaruri,ciorbe,fripturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

09.08.2010, 21:13

fasole galbenain spaniadaca gasesc la cine-va care are gradina dintre romani ca in comert super trebuie testata daca am ocaziaasa ac 5 f gsopodina farnicuta

mena29 1

09.08.2010, 23:20

Harnicutooo!

Corinuta 1

11.08.2010, 00:39

cu ardei iute

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti la borcan