Fasole scazuta cu carnati

de Larisel in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2014 | 3832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe medii
  • 2 cabanosi
  • un morcov
  • pasta de tomate
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati:

Fasolea se lasa de cu seara la inmuiat.


A doua zi o punem la fiert, iar dupa 10 minute de clocot schimbam apa, facem aceasta procedura de doua ori.


Intre timp curatam si tocam marunt legumele.


Cabanosul il taiem in bucati potrivite si il prajim nitel.


Cand fasolea este aproape fiarta, punem legumele plus sare si piper.


Dupa alte cateva clocote punem pasta de tomate plus o lingurita de boia iute.


La final, punem cabanosul plus patrunjelul, mai lasam 5 minute si gata, POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

cabanosul poate fi inlocuit cu orice alt tip de afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

21.11.2014, 22:43

imi place

dantes 1

22.11.2014, 12:04

Buna!

Rocsi 1

22.11.2014, 21:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu piept de curcan