Ciupercute picante

de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne, 6 Feb 2011 | 2145 vizualizari

 

Am primit ieri multe ciupercute,si ma gandeam ce bunatate sa fac pt pranz..Asa ca am facut ciuperci umplute picante alaturi de aripioare si ele picante..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1 ardei gras rosu+galben
  • 2 cepe medii
  • 200 gr carnita de manzat taiata cubulete mici
  • 2 morcovi
  • o capatana usturoi
  • 100 gr smantana
  • cateva frunze patrunjel pt decor
  • condimente dupa gust(eu am pus sare si un strop de praf de chilli)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute picante:

Am taiat toate legumele si le-am pus la calit intr-o lingura ulei de masline si o canuta de apa(alaturi de condimente)


Intre timp am spalat,am curatat si am pregatit ciupercutele


Intr-un castronel am pregatit pasta de usturoi(am macinat usturoiul si l-am adaugat peste smantana amestecand bine)


Am umplut ciupercutele cu legumele gata calite si le-am dat la cuptor aprox. 30 min


Dupa ce aproape au fost gata,cu o lingurita am pus peste fiecare sos de usturoi(care era chiar f iute),si le-am mai pus vreo 5-10 min la cuptor sa se rumeneasca si...gata


Au fost tare picante si buneee....le-am servit cu aripioare(si alea picante..ha...ha)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

onuta 1

08.02.2011, 12:02

foarte bune, pana si bucataras a aparut deci inseamnna ca merita

cismaru_nicoleta 1

08.02.2011, 22:54

Am baut o sticla de vin ,si cand sa ne inmultim... ...ne-a luat somnul
Multumesc pt vizita,va astept intodeauna cu drag

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:47

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc cu mamaliguta