Ficat de pasare confiat cu quinoa

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 25 Mai 2018 | 1406 vizualizari

 

Ce-mi place ficatul de pasare, este gustos si plin de vitamine.
De data aceasta am folosit ficat de pasare confiat - adica deja gatit in grasime de rata cel putin 15 minute la temperatura potrivita pentru a-l nu rumeni.
L-am asociat cu sos de rosii de casa parfumat cu piper de Sichuan- reteta aici- si cu o cereala foarte la moda in acest moment quinoa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/ficat-de-pasare-confiat-cu-quinoa.html

 

INGREDIENTE

  • 600 g de ficat de pasare confiat
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 400 g de sos de rosii
  • piper, sare
  • boia de ardei
  • verdeata tocata
  • quinoa (pentru 3 persoane)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pasare confiat cu quinoa:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.


Rumeniti ficatul confiat intr-un pic din grasimea lui.


Puneti sare, piper si boia de ardei.


Rumeniti-l pe toate partile, adaugati ceapa si usturoiul.


Rumeniti totul impreuna cateva minute.


Adaugati sosul de rosii si gatiti la foc potrivit 10-15 minute.


Este gata, decorati cu verdeata tocata.


Pregatiti (fierbeti) quinoa conform instructiunile de pe pachetul dvs.


Se poate prezenta separat sau amesteca cu ficatul in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pasare confiat cu quinoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

vasimur 1

26.05.2018, 07:27

elucubratiiculinare 1

27.05.2018, 08:37

dantes 1

29.05.2018, 15:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu ciuperci in sos cremos
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Avat cu unt si lamaie

ieri la 20:44

 L'ortolan cu jambon in foietaj

de Lau 9

ieri la 19:43

Sos caramel

ieri la 15:58

RETETA RECOMANDATA
Ficat de gasca [ liba maj ] prajit