Fasole verde (pastai) pentru iarna

de alinutzika in Conserve, 19 Aug 2011 | 18825 vizualizari

COMENTARII (7)

Lau 1

19.08.2011, 15:41

harnicuta mai esti

marcela1979 1

19.08.2011, 15:42

excelenta iarna

DIANA B 1

19.08.2011, 16:50

Eu le pun la congelator , prefierte ... nu crezi ca-i mai usor ??? las' iti va trece , asa faceam si eu , eram doar borcane , borcanele si caram si caram ... ca nici masina nu aveam acu' 100 de ani
Ptr munca ta ,

adry88 1

19.08.2011, 16:57

alinutzika 1

19.08.2011, 22:28

Onesta, e mult mai usor cum spui tu, dar...nu am spatiu suficient in congelator....

Rocsi 1

21.08.2011, 17:41

diana si noi mai punem la congelator,dar trebuie sa ai un congelator mai mare ca sa iti incapa toate legumele ce le pui pe iarna si mai ai si carne...anul asta am pus si eu la borcane...

alinutzika 1

22.08.2011, 00:03

Da, e mai multa munca sa pui in borcane, dar cand nu ai spatiu suficienet de congelare..ce sa faci?!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacuscă cu ciuperci,morcovi şi ţelină