Fasole verde (pastai) pentru iarna

de alinutzika in Conserve, 19 Aug 2011 | 14274 vizualizari

 

Ieri am pus pentru iarna fasole verde.....Cat de buna o sa fie la iarna in ciorbita, salata sau garnitura....

 

INGREDIENTE

  • fasole verde
  • patrunjel
  • telina
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde (pastai) pentru iarna:

Preparare Fasole verde (pastai) pentru iarna


Se rup coditele pastailor si apoi se spala in apa rece. Se pune o oala mare de apa la fiert. Se oparesc in apa fierbinte, se lasa 1-2 minute si apoi se iau si se pun la fiert pe foc, in apa ramasa (trebuie sa treaca putin apa peste ele).


Cand sunt aproape fierte, se adauga conservantul si se amesteca bine, dar cu grija, sa nu rupem pastaile.


Se pregatesc borcane curate, se pune pe fundul fiecaruia o crenguta de patrunjel si una de telina si apoi se pun pastaile. Daca nu au suficienta zeama, mai adaugati din oala in care au fiert, pana le acopera.


Se sigileaza borcanele si se pun la fiert in apa, pana aproape de nivelul capacului si se opreste focul cam dupa 30 minute de cand a inceput sa fiarba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde (pastai) pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

alinutzika 1

19.08.2011, 22:28

Onesta, e mult mai usor cum spui tu, dar...nu am spatiu suficient in congelator....

Rocsi 1

21.08.2011, 17:41

diana si noi mai punem la congelator,dar trebuie sa ai un congelator mai mare ca sa iti incapa toate legumele ce le pui pe iarna si mai ai si carne...anul asta am pus si eu la borcane...

alinutzika 1

22.08.2011, 00:03

Da, e mai multa munca sa pui in borcane, dar cand nu ai spatiu suficienet de congelare..ce sa faci?!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu usturoi si ardei iute pentru iarnă