Gogosari umpluti cu conopida in otet

de ralu_ca in Conserve, 10 Sep 2013 | 24116 vizualizari

 

ei sunt preferatii mei

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 3 conopide
  • 4 l otet
  • 2 l apa
  • 4 cani zahar
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • hrean
  • 1 lingura sare la litru otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida in otet:

Intr-o oala am pus la fiert otetul, apa, zaharul, sare, foi dafin, boabe piper si mustar. Gogosarii curatati si conopida buchetele se trec prin lichidulfierbinte. se lasa cateva secunde, amestecand. Cand s-au racit, cat de cat, punem cate 1 sau 2 buchetele conopida in fiecare gogosar. I-am asezat in borcan, cum se vede in foto, am taiat fasii de hrean si i-am asezat printre gogosari si cateva feliute de morcov, iar cand borcanul se umple se toarna lichidul pana se umple borcanul. Am pus capacul, nu capsat, astfel incat sa pot verifica lichidul si unde a mai fost nevoie, am adaugat. dupa aprox 3 ore, am inchis bine capacele si le-am asezat in pivnita, asteptam sa fie consumate la iarna.

 

TIPS-URI

1

3 borcane de 5 kg

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

11.09.2013, 08:32

Ce idee bună! Eu îi combinam! De reținut!

diaconta 1

11.09.2013, 09:01

si mie-mi plac foarte mult

stratulatgeorgiana 1

26.08.2014, 17:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari conservati la rece