Felii aurii de cartofi copti

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 24 Ian 2018 | 5763 vizualizari

 

Felii de cartofi aurii cu fulgi de unt, marinati in ulei de masline de care nu te mai saturi....va invit cu drag la degustat!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi maricei
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare de mare neiodata
  • 75 gr unt
  • marar pentru decor sau ce va place voua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii aurii de cartofi copti:

Cartofii cu tot cu coaja, se spala bine, se feliaza in felii mai grosute si se pun intr-un vas, se toarna ulei de masline si se amesteca cu sare ( cam din ochi), se lasa la marinat 30 de minute.

Pe o foaie de copt se asaza feliile in tava de cuptor si se coc pana se rumenesc frumos, eu i-am pus pe programul gratin. Cartofii  se scot cu o paleta si deasupra se razuie untul in fulgi pe razatoarea mica. Se topesc in gura de buni ce sunt!

Se fac rapid si extrem de usor si merita probata reteta.

O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii aurii de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

27.01.2018, 20:48

Multumesc Cata!

- Andreea - 1

28.01.2018, 13:29

Ce super arata ! Ii voi incerca !!!!

RuxyRux 1

28.01.2018, 17:56

Sper sa iti placa Andreea!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in cartofi